A 2020-as év sok mindenre megtanított minket – Boldog karácsonyt!

Lassan vége egy újabb évnek. Nem volt könnyű, de legalább sok mindenre megtanított minket… Egyebek mellett arra, hogy bizony az online dolgok működnek. Arra, hogy otthonról is lehet teljes értékű munkát végezni. Vagyis a munkáltatóknak nem kell attól sem tartani, hogy akár olyan kisgyermekes anyukát alkalmazzanak, aki nagyrészt otthonról tudja csak ellátni a feladatát… Ez fontos. De nem csak ez az egyetlen üzenete 2020-nak… Talán azt is megtanuljuk, hogy az ölelés, a család közelsége igenis része a mindennapoknak. Illetve, hogy nincs kiegyensúlyozott élet a munka és a magánélet egészséges összehangolása nélkül. 

De a 2020-as év után talán bízhatunk abban is, hogy ezentúl figyelmesebbek leszünk egymás iránt, és a természet üzenetét is jobban meghalljuk majd. Valamint megtanuljuk végre azt, hogy a pazarló élet nem vezet jóra, és a legnagyobb jólétben sem tehetjük meg, hogy ne gondoljunk a jövőre, ne tartalékoljunk a nehezebb időkre. 

Gondold át ezeket te is az ünnepek alatt!

Az ünnepi időszak most valamennyire más lesz, mint korábban. De egy ilyen év után talán  nem is baj, hogy visszafogottabb lesz az ünneplés, és egy kicsit jobban át tudjuk gondolni, mi történt velünk, mit tehetünk azért, hogy 2021 jobb legyen. Gondoljuk át, hogy hogyan és min tudunk változni a munkában, a magánéletben. És elmélkedjünk kicsit a jövőn. Az év végi lassítás talán neked is lehetőséget teremt arra, hogy tudj egy picit tervezni, álmodozni, számba tudd venni, mi az igazán fontos és mi az, amihez jól jön mások segítsége.

Merthogy segítséget kérni egyáltalán nem szégyen – jövőre sem…

Ha szükséges, tegyél így, és ha úgy látod 2021-ben, hogy a munka és a magánélet összehangolásában, az elhelyezkedésben, a családi, a munkahelyi összhang megtalálásában lenne szükséged támogatásra, minket továbbra is bátran kereshetsz. Rendezvényekre, tanácsadásokra, segítő, támogató beszélgetésekre, online tippekre jövőre is számíthatsz tőlünk.

Vigyázzatok magatokra, egymásra!

Boldog karácsonyt és kicsit egyszerűbb 2021-et kívánunk mindenkinet!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük