A celldömölki vasutas családi napon mutatkoztunk be először a nagyközönség előtt

Közzétéve: Kategória: Egyéb

Projektünkkel a nagyközönség előtt július 7-én, szombaton mutatkoztunk be először. Lehetőséget kaptunk arra, hogy a Celldömölkön megrendezett vasutas családi napon részt vegyünk. Igyekeztünk a bemutatkozás mellett mi is hozzájárulni a jó hangulathoz, ezért készültünk a gyerekeknek ugráló várral, játszóházzal, óriásbuborék fújóval, színezőkkel, játékos feladatlapokkal és csillámtetoválással. Ez utóbbi nagy sikert aratott. 🙂

Míg a gyerekek kezei alatt és karjain a remekművek készültek, addig az anyukáknak, nagyszülőknek meséltünk a programunkról. Örömünkre szolgált a sok pozitív visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy valóban nagy szükség van a projekt célját képező dolgokra, pl. a rugalmas foglalkoztatás nagyobb mértékben való elterjedésére és bevezetésére/alkalmazására a munkáltatók részéről.

Szintén nagy érdeklődéssel hallgatták azt is, amikor a különböző tréninglehetőségekről (pl.: álláskeresési technikák, időgazdálkodás, munka és magánélet összehangolása) meséltünk, vagy arról, hogy egyének is bejelentkezhetnek tanácsadásra még akkor is, ha nem tudják konkrétan megfogalmazni azt, hogy miben lenne szükségük segítségre.

​Akadt olyan érdeklődő, aki már a Vasutasnapon jelezte, hogy szeretne eljönni irodánkba egy beszélgetésre​. Fontos, hogy bár nyitva tartásunkat már közzétettük, de egyéni konzultációra célszerű a látogatás előtt telefonon időpontot egyeztetni a 30/540-22-53-as számon, hogy a beszélgetés a lehető legzavartalanabb legyen.

​Szolgáltatásaink ingyenesek, cserébe, csak az együttműködéshez szükséges dokumentumok kitöltésére van szükség. 🙂 ​

Várunk mindenkit szeretettel a celldömölki Városházán lévő irodánkba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük