HR-konzultáció e-mailben és telefonon

Eddig megszokott munkarendünk az utóbbi néhány napban jelentős változáson ment keresztül, feladva a leckét a cégek és vezetőik számára. Az elmúlt napokban egyre több magyarországi cég állt át az otthoni munkavégzésre. Sok helyen olyan embereknek kellett hirtelen elkezdeniük otthonról dolgozni, akiknek ebben nincs gyakorlata. De hogyan lehet hatékonyan távolról dolgozni, mire érdemes figyelnie a munkaadónak és a munkavállalónak?

Fel tudnak készülni a felek erre ilyen rövid idő alatt? Hogyan lehet a munkáltatóknak a legnagyobb kihívást a munkavállalók teljesítményével kapcsolatos bizalmi problémákat megfelelően kezelni? Sok vállalat úgy gondolja, a jelenlegi home-office csak egy kényszerhelyzet, de mégis hogyan lehet ebből a helyzetből többet kihozni és előnyt kovácsolni, hogy a jövőben akár beépüljön a vállalati működés menetébe ez a típusú vagy más rugalmas foglalkoztatás?

Az IFKA HR-es munkatársai ebben tudnak segíteni Neked.

A konzultáció célja

A rugalmas foglalkoztatás szabályozása bonyolult és ettől riasztóvá válik a HR-esnek, a gazdasági vezetőnek és/vagy az ügyvezetőnek is. Általában az okoz nehézséget, hogy kitől kérhetnek segítséget a foglalkoztatási forma átszervezésében, bevezetésében, szabályozásában, ellenőrzésében és valójában milyen feladatokkal is jár ez a szervezet működésében.

EFOP-1.2.9-17-2017-00016 projekt keretén belül* emailen keresztüli HR-konzultációt és telefonos HR-konzultációt biztosítunk, Vas megyében működő cégek számára a hatékony rugalmas foglalkoztatás (home office, távmunka stb.) bevezetéséhez, hátrányos helyzetű dolgozók munkavállalásához, munkaerő megtartáshoz kapcsolódóan. HR konzultációnk ezeket a komplex kérdéseket járja körül, segítséget nyújtva a hozzánk fordulóknak.

Akiknek ajánljuk

  • cégvezetőknek
  • HR-vezetőknek és felelősöknek

Akik a konzultációt vezetik

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. Szervezetfejlesztési csoportjának HR szakemberei:

Stefkó Judit Senior Hr-tanácsadó

  • A konzultáció telefonos időpontja: kedd és csütörtök 9.00-11.00
  • stefko@ifka.hu
  • +36 30 608 6592

Kulhanek Mónika HR tanácsadó, tréner

  • Konzultáció telefonos időpontja: szerda és péntek 9.00-11.00
  • kulhanek@ifka.hu
  • +36 70 381 26 58

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük