“Köszönjük napot” szerveztünk Celldömölkön

Közzétéve: Kategória: munkavállalóknak

Anyukáknak szerveztünk “Köszönjük napot” Celldömölkön. A megszokottól kicsit eltérő formában, női témákat feldolgozó előadásokkal, interaktív beszélgetésekkel és ajándék fürdőbelépővel köszöntük meg az édesanyáknak a sok-sok fáradozást.

Egészen pontosan egy-egy, a Mesteri Termálfürdőbe szóló belépőjegyet kaptak azok az anyukák, akik regisztráltak a Vasinők.hu oldalon, és ellátogattak az eseményünkre. De az csak a kézbe vehető ajándék volt, ennél sokkal több mindennel igyekeztünk kedveskedni nekik.

Szakértők segítségével adtunk tanácsot például a mindennapi, nőket, anyukákat érintő élethelyzetekre.  

Balogh Károly Zsolt, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkárának köszöntője után Kálmán Edina, a Munka kisgyermekkel program szakmai vezetője tartott péládul felvezető előadást arról, hogy milyen problémákkal küzdenek manapság hazánkban a hölgyek. Volt kerekasztal beszélgetés a nőket érintő életutakról, Bálint Cecília coach-csal pedig a női önismeretről, önértékelésről és önérvényesítésről beszélgethettek a jelenlévők.

A “Köszönjük nap” természetesen nem csak az előadásokról szólt. Az interaktivitás is nagy szerepet kapott. Több, egymással párhuzamosan futó műhelyfoglalkozást is szerveztünk. Természetesen ezek szakértők közreműködésével zajlottak. A női karrier téma moderátora Tóth Rita life és business coach volt, a Nő a családban “műhelyben” Cserey Miklós csarádterapeuta vezette a programot, míg a “Női szerepeim” téma iránt érdeklődőkkel Csiszka Noémi mentálhigiénés szakember, tréner foglalkozott.

A közös ebéd után aztán délután ismét egy kerekasztal beszélgetés, majd az Áttűnések Improvizációs Színház előadása következett. A nap zárásaként pedig még egy tombolasorsolásra is sor került.

Mi így próbáltunk köszönetet mondani a nőknek, az anyukáknak! De a segítségnyújtás természetesen itt nem ér véget. Ha a munka és a magánélet összehangolásában szeretnél tanácsot kérni, netán az elhelyezkedéshez lenne szükséged hasznos tanácsra, hozzánk bátran fordulhatsz. Akár online vagy személyesen a celldömölki irodánkban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük