Öltözködési ötletek hölgyeknek – Szín- és stílustanácsadót kértünk fel, hogy online adjon nektek divattippeket

Közzétéve: Kategória: munkavállalóknakCímke: ,

Kovács Delinke szombathelyi szín- és stílustanácsadó egész szeptemberben postol nektek. A friss tartalmakat a Delistyle Facebook oldalán találjátok majd – természetesen a mi platformjaink mellett.

Milyen tippekre számíthattok?

Lesznek motivációs tartalmak, öltözködési tippek és segítő tanácsok az önbizalom növeléséhez. Postol majd Delinke továbbá a színek használatának fontosságáról, a kihagyhatatlan énidőről, arról, hogy milyen szettet válassz a hétvégre vagy a hétkezdéshez. Meg persze arról, mit vegyél fel mondjuk egy állásinterjúra és milyen az az összeállítás, ami a kellően nőies, de van annyira kényelmes, hogy az a dolgos hétköznapokon is ideális legyen.

Kíváncsivá tettünk?

Kövesd Delinke Facebook oldalát! 

És ne csak azért, mert a szeptember a divatos nők hónapja lesz a csatornán… Ha érdekel stílus, szeretnél közvetlenül a szakértőtől öltözködési tippeket kapni, érdemes like-olni.

Meg persze átkattintani a Delistyle blogra is. Ha jól jön egy-két, ruhavásárlással, öltözködéssel, színválasztással kapcsolatos tipp, itt bőven találsz olvasnivalót.

Szóval ne feledd: szeptember nálunk a stílusos hölgyek hónapja. Ne maradj le Delinke postjairól! Már csak pár nap, és indul a sorozat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük