Online előadások az apák napjához kapcsolódóan – Június 17-18.

Június 21-e apák napja. Kevesen tudják ezt, pedig fontos, hogy az édesapáknak a családért tett mindennapos erőfeszítéséért is kimondjuk: köszönjük. Persze tudjuk, hogy nem csak ez az a nap, amikor ezt meg lehet tenni, de mégis azt gondoljuk, kell egy nap, amikor mindannyian az apákra, az apaság szépségeire emlékezünk.

Hasonlóan vélekednek egyébként a Család.hu szerkesztői is. A közelgő apák napja kapcsán ugyanis egy online konferenciát szerveznek. A program rendkívül izgalmasnak ígérkezik. Már maga a cím is sokat elárul: “Pelus és nyakkendő”.

Az online esemény első napján előad majd Bese Gergő atya, iskolalelkész, a kamasz lélek kiváló ismerője és Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója. A második napon pedig dr. Császár-Nagy Noémi klinikai szakpszichológus és Léder László, az Apa Akadémia alapítója tart előadást.

Persze ezzel még nem teljes a program

Az online esemény részeként bejátszanak majd rövid, az apasággal kapcsolatos videóüzeneteket. Többek között Böjte Csaba testvér, Kovács Ákos énekes, Kovács András Péter humorista és Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó osztja meg a gondolatait. 

A program június 17-én és 18-án lesz. Mindkét napon délután öt órától este hat óráig tartanak az előadások. 

Ha érdekel az esemény, regisztrálni itt tudsz. Tedd meg, szerintünk érdekes lesz. Íme, a link.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük