Rendhagyó nőnap Szombathelyen – Női vállalkozói tippek hamarosan

Rendhagyó nőnapot szervezete a Vasi Nők – Család és Karrierpont Szombathelyen a Vas Megyei Kereskedelmi és Rendhagyó nőnapot szervezett a Vasi Nők – Család és Karrierpont Szombathelyen a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. Az eseményen résztvevők számos, a nők mindennapjait érintő témában hallhattak előadást. De a tippeket a szakértők rövid videóban is elmondták nekünk.

Nyul Veronika coach például saját tapasztalatai alapján buzdított mindenkit arra: fontos, hogy merjünk önmagunk lenni (képünkön). Dr. Andits Mónika a női egészség, egészségmegőrzés témában adott hasznos tanácsokat a jelenlévő hölgyeknek. Míg Bánszki Péter a reformétkezéssel kapcsolatban osztott meg tippeket. Sőt, még kis bambuszhajókon kuszkuszt és pácolt nyers lazacot is kínált a jelenlévőknek.

És ezek csak az előadások. Az eseményen sor került egy kerekasztal beszélgetésre is, ahol Kovács Delinke szín- és stílustanácsadó, Palkó Eszter grafológus, Nyul Veronika coach (ÉNismerős) és Bakucz Klára, a Függönyözön tulajdonosa, a 2020-as Év Női Vállalkozója díj nyertese beszélgettek a saját munkájukról, tapasztalataikról.

Mindezzel azonban még nem ért véget a program. Az előadásokat és a kerekasztal beszélgetést követően a hölgyek személyesen kérhettek szakértői tanácsokat sminkelés, stílus, grafológia és rendszertábla, rendszerállítás témában. Sőt, a nőnapi totón ajándékutalványt lehetett nyerni, és aki szeretett volna, még gyurmaékszert is vásárolhatott Páti Hajnalka-Handmade by ZoraArt-tól

Az esemény rendkívül jól sikerült, rengeteg hasznos tanácsot hallhattunk a szakemberektől. Amiket természetesen azokkal a hölgyekkel is szeretnénk megosztani, akik nem tudtak eljönni. A rendezvényen ugyanis több előadóval is készítettünk egy-egy rövid riportot. Ezeket hamarosan itt, a VasiNők oldalán meg is mutatjuk nektek. A kis videókban tippeket hallhattok majd arról, hogy kit mi motivált a vállalkozóvá válásban, mik voltak a kezdeti buktatók, és azokat miként küzdötték le.

Tippek, hasznos női tanácsok pár percben… HAMAROSAN. Kövess minket, hogy ne maradj le!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük