SAJTÓANYAG – Autóipari és termelői iparági HR Fest a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével

Az EFOP-1.2.9-17-2017-00016 „NŐI ERŐ” – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén projekt keretében és forrásaiból évente megvalósuló Karrierhét és Állásbörze az elmúlt évben kialakult helyzet miatt elmaradt. De végig azon dolgoztunk, hogy ezt a hiányt pótoljuk, így február 11-én sikerült elhozni a HR Fest-et Vas megyébe. Ezen az országos online nagyrendezvényen kiemelt szerepet kapott Vas megye.

Megyénk kisebb-nagyobb vállalkozásai is megszólalhattak különféle témákban, a VMKIK standjánál jó gyakorlat videók és hasznos információk voltak elérhetők egész nap nemcsak a HR szakemberei, hanem mindenki számára, aki ezen témák iránt érdeklődik. A program során Michelisz Norbert állásinterjú kérdésekre válaszolt, Batiz András is hozzászólt a vírustémához és Tóth Gergely, a HR Fest alapító-tulajdonosa Al Ghaoui Hesnát is megszólította.

Ezen ismert nevek között rugalmas foglalkoztatási kerekasztal beszélgetésen hallhattuk a sárvári Sága Foods Zrt. (Dr. Kántor Gyöngyi), a celldömölki Wewalka Kft (Kovács Szilvia). és a büki Nestlé Hungária Kft. (Müllner Zoltán) képviselőit, valamint előadást tartott a szombathelyi Palkó Eszter grafológus, HR szakgrafológus, coach, business coach és zárt session-ben helyet kapott a Vas megyei HR-klub “A jövő munkahelye – a jövő munkavállalója” workshopja is.

Az összesített végeredmény magáért beszél:

  • 455 résztvevő
  • 66 előadó
  • Átlagosan 4,5 órányi tartalomfogyasztás
  • 545 üzenetváltás és 267 one-to-one egyeztetés

Egyetlen szó: KÖSZÖNJÜK!

A kapcsolódó sajtóanyag letölthető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük